Vakbonden vertegenwoordigd in het Lokaal Overleg

Meer informatie over de 4 vakbonden die bij de Universiteit Leiden actief zijn en hoe u lid kunt worden:


AC-HOP

Sterk in persoonlijke belangenbehartiging!

Vandaag de dag is niets meer zeker. Zelfs niet een baan als ambtenaar bij de universiteit. Denk aan reorganisaties of conflict met een leidinggevende. Daarom is het belangrijk lid te zijn van een vakbond.

Lees meer>>


CNV Publieke-Zaak

De vakbond voor mensen die werken met hart en ziel!

Het CNV vindt inspiratie in het christelijk-sociaal denken dat zijn wortels heeft in het evangelie. Van daaruit geloven wij dat ieder mens als streven en doel heeft om ‘tot bestemming te komen’. In onze prestatiegerichte en steeds complexere samenleving wil het CNV hieraan bijdragen door mensen weerbaar en wendbaar te maken bij het verrichten van werk, op materieel en immaterieel gebied.

Lees meer>>


FNV Overheid

Sterk in werk!

Als vakbond staan we midden in de maatschappij. We laten in heel veel zaken onze stem horen, gevraagd, maar zeker ook ongevraagd. Bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsomstandigheden, pensioenen, medezeggenschap en loopbaanbeleid.

Lees meer>>  


VAWO

Voor een beter perspectief!

De VAWO (aangesloten bij de CMHF) is dé vakorganisatie voor personeel van universiteiten, onderzoekinstellingen en universitaire medische centra. Binnen de Universiteit Leiden maakt de bond zich sterk voor fundamentele verbetering van het personeels- en loopbaanbeleid.

Lees meer>>


Laatst Gewijzigd: 25-02-2016