Afscheid Universiteitsraad 2013 - 2014

Het raadsjaar binnen de Leidse medezeggenschap loopt van 1 september tot en met 31 augustus. Dit betekent dat er afscheid wordt genomen van de vertrekkende raadsleden.

Agenda en scholing

De laatste overlegvergadering van het jaar vindt plaats op maandag 25 augustus. Bekijk hier de agenda.

De maand september staat in het teken van scholing en kennismaking. Op maandag 8 september is de scholingsdag voor leden van de diverse medezeggenschapsorganen. Vanaf 1 september lid van de Universiteitsraad, Faculteitsraad of Dienstraad en nog niet aangemeld? Dit kan nog via griffier Ard Weeda

 

 


Maandag 1 september

De eerste openbare universiteitsraadsvergadering is de huishoudelijke vergadering op 1 september om 13.30 uur in het Gravensteen. Tijdens deze veragdering wordt een nieuwe voorzitter gekozen, worden de commsissies geinstalleerd en de commissievoorzitters ingesteld. Vervolgens zullen ook de groepsfoto en de portretfoto's worden gemaakt. Deze verschijnen uiteraard ook op deze website en de op de kennismakingspagina van de nieuwe leden. Op 1 september is iedereen ook welkom in de Pieterskerk waar om 15.00 uur de opening van het academisch jaar is.

De volgende vergadering is op 6 oktober om 15.00 uur in het Gravensteen.


Laatst Gewijzigd: 22-08-2014