ONS Leiden (studenten)

ONS Leiden is de studentenpartij die zich inzet voor actieve studenten die meer willen bereiken in hun studententijd dan alleen studeren. We zijn tegen de stapeling van maatregelen die ervoor zorgt dat studenten minder nevenactiviteiten ontplooien in Leiden.

Ondernemende Studenten Leiden (ONS)

ONS Leiden is de studentenpartij die zich inzet voor actieve studenten die meer willen bereiken in hun studententijd dan alleen studeren. We zijn tegen de stapeling van maatregelen die ervoor zorgt dat studenten minder nevenactiviteiten ontplooien in Leiden. Denk hierbij aan het BSA in het tweede jaar of het afschaffen van de doorstroommaster.  De universiteit moet meer aandacht geven aan internationale studenten. Nog te vaak wordt deze groep vergeten en niet voldoende betrokken in de universitaire wereld. Tot slot werken we aan een duurzamere universiteit. Dit is niet enkel goed voor het milieu, maar ook voor de universitaire portemonnee. Door een lagere energierekening kan er meer geld geïnvesteerd worden in het onderwijs en onderzoek.

Meer informatie vind je op onze website.


Onze standpunten

  • Meer ruimte voor zelfontplooiing
  • Meer aandacht voor internationale studenten
  • Voor een duurzame universiteit

Zittende Raadsleden

Maud Pols
Niels Westera
Sander van Diepen
Alderik Oosthoek
Tessa Lansbergen  

Ons Leiden

ONS Leiden
ONS Leiden is a Student party at the Leiden University and represents the active student who wants to do more than just studying. Our members are part of the University and Faculty councils.  Is there anything that has to change at Leiden University in order to accommodate the international student in his study? Send us a mail: info@stemons.nl  

Our Views:

  • Encourage personal development
  • Involve international students
  • A sustainable university

Our current councillors:

Maud Pols
Niels Westera
Sander van Diepen
Alderik Oosthoek
Tessa Lansbergen

Laatst Gewijzigd: 07-11-2016